Almere City FC live op EASY 95.5 FM als de bal weer gaat rollen

Almere City FC en Easy 95.5 FM hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten tot en met juni 2021. Met de samenwerking spreken beide partijen af om aan elkaars naamsbekendheid te werken onder het motto ‘Let’s Build This City’. Almere City FC helpt Easy 95.5 FM bij de sportprogrammering van de zender en bij zichtbaarheid in en rond het stadion. 

Zodra je bal weer gaat rollen na de Coronacrisis testen beide partijen live radio bij uit- en thuiswedstrijden van Almere City FC en worden radiocommercials ingezet om de thuiswedstrijden van de FC verder te promoten. Almere City FC cluboudste Jordy Haak verzorgt de presentatie van de nieuwe radioshow en is de sportverslaggever langs de lijn. Het programma wordt mogelijk gemaakt door Elektrotechnisch aannemer Breedveld & Schröder uit Almere. 

Arno van Boven van Easy FM: “Almere City en Easy FM hebben beide dezelfde doelstelling: Let’s Build This City! Samen bouwen wij aan iets moois in Almere. Wij aan een professionele radiozender en Almere City aan een stap naar de Eredvisie. Vanaf het eerste contact tussen beide partijen was er een klik, gedreven door het Almere-gevoel en de behoefte om samen op te trekken om verder te komen. Het is geweldig als we Easy FM in het stadion van Almere City tegenkomen.” 

Marketingmanager Perry Hendriks van Almere City FC ziet in radio een waardevolle toevoeging aan de communicatiemix: “We wilden in deze crisistijd dit positieve signaal afgeven, zodat iedereen zich nog meer verheugt op wedstrijden van City. Radio krijgt mensen in beweging en is een ideaal instrument om de sportemotie van Almere City FC-wedstrijden naar de luisteraars te brengen. Wij verheugen ons op de samenwerking.”