Grasman en Hooijman winnaars Tijdrit Almere

Geschreven door Redactie

Remco Grasman is winnaar geworden van de Tijdrit Almere. Pleuni Hooijman won bij de vrouwen tijdens het wielerevenement dat zaterdag werd gehouden.


Dit jaar werd over een nieuw parcours gereden, grotendeels over de Gooimeerdijk. Volgens de organisatie waren de meeste rijders enthousiast over de nieuwe route. Zo'n 700 rijders deden mee. 


"Mijn complimenten aan de organisatie. Het is een mooie route en ik heb heerlijk kunnen rijden. Dat vind ik ook wel belangrijk, want deze wedstrijd is altijd één van de hoogtepunten van mijn seizoen", vertelt winnaar Remco Grasman. Hij reed een gemiddelde snelheid van 47 kilometer per uur. 


Beter dan het oude parcours'

Ook Pleuni Hooijman was te spreken over het nieuwe parcours. "Om eerlijk te zijn vind ik dit parcours leuker dan het oude. Je kunt er mooi tempo maken, je rijdt constant langs het water. Dat is gewoon heel erg tof."


Hooijmans reed gemiddeld 41 kilometer per uur. Voor haar gevoel had ze nog meer uit zichzelf kunnen halen. "Als ik nu terugkijk, heb ik misschien een beetje te laag ingezet."

Onze Ambassadeurs