Flevo Green Support plant zich in businessclub Almere City FC

Geschreven door Redactie

Almere City FC verwelkomt Flevo Green Support als nieuw lid van de businessclub. Eigenaar Bert Hoiting zette vrijdagavond 28 februari voorafgaand aan Almere City FC – Helmond Sport zijn handtekening onder de sponsorovereenkomst. Het bedrijf uit Zeewolde is hiermee tot en met seizoen 2020/2021 aan Almere City FC verbonden. 

Hoiting reageert verheugd op de samenwerking: ,,Voor ons als Flevo Green Support, al 26 jaar actief in de voetballerij en op golfbanen zien wij Almere City FC als thuisclub, waarbij wat ons betreft we samen verder bouwen. Als bedrijf zijn wij net als Almere City FC ambitieus, eigenwijs en klaar voor de toekomst! De businessclub is dan ook een zeer welkome aanvulling voor ons beider toekomstbeeld.’ 

Over Flevo Green Support 

Flevo Green Support bestaat inmiddels al ruim 25 jaar en heeft naam gemaakt in de specialistische benadering van aanleg, onderhoud, renovatie en aankleding van sportvelden. Dat kan zijn de grasmat van een honkbal-of voetbalveld, evenemententerreinen, tot aan de greens van een golfbaan. Van klein tot groot, een totaalpakket. Zo levert het bedrijf naast graszaden en meststoffen ook drainagezand, bunkerzand, afschermingsnetten rond het veld en lockers voor in het clubhuis. Meer weten over Flevo Green Support? Kijk dan eens op de website!

Onze Ambassadeurs