Bied mee op een match-worn shirt van jouw favo Almere City FC speler

Geschreven door Redactie
Bied mee op een match-worn shirt van jouw favo Almere City FC speler Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Heb je altijd gedroomd van een gedragen wedstrijdshirt van je favoriete Almere City speler? Dan hebben ondanks het teleurstellende einde van het seizoen toch nog iets heel moois voor je. De wedstrijdshirts die afgelopen vrijdag gedragen werden tegen Jong AZ worden online geveild. De opbrengst gaat volledig naar ons maatschappelijke programma Almere & the City.

Deze wedstrijdshirts zijn voorzien van een handtekening van de desbetreffende speler. Dit wedstrijdshirt kan dienen Almere City als mooi collectors item voor de echte Almere City supporter of voor iedereen die Almere City een warm hart toedraagt. Of misschien is het wel een mooi cadeau voor iemand die je kent!

Krijgt een van de gedragen wedstrijdshirts een mooi plekje bij jou thuis of op kantoor? Er kan mee geboden worden tot en met zaterdag 21 mei 15.00. Heb jij het hoogste bod? Dan krijg jij door MatchWornShirt het wedstrijdshirt zo snel mogelijk opgestuurd.Onze Ambassadeurs