Alpineskiër Derks koestert Olympische droom

Geschreven door Redactie

Alpineskiër Kiara Derks uit Almere is volop in voorbereiding op het ski-seizoen dat vanaf volgende week losbarst. De 17-jarige regerend Nederlands indoorkampioene is net terug uit Italië waar ze tijdens haar voorbereiding op het nieuwe seizoen goede resulaten boekte bij internationale ski-wedstrijden. 

Derks gebruikt haar tijd in Nederland ook om fysiek sterker te worden. Ze traint in de sportschool onder leiding van trainer Ronald Aldenhuijsen. De harde trainingen zijn nodig om de kloof met de internationale top te dichten.

Derks koestert nog steeds de droom om ooit deel te nemen aan de Olympische Spelen. 

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.