Almeerse HC nipt onderuit tegen Den Bosch

Geschreven door Redactie

De mannen van de Almeerse Hockey Club zijn in de hoofdklasse nipt met 1-2 onderuit gegaan tegen Den Bosch, terwijl Almere goed begon aan het duel.

Via een mooie backhand van Deegan Huisman kwam de ploeg binnen twee minuten op een 1-0 voorsprong. Na behoorlijke druk en kansen van Den Bosch bleef Almere in de eerste helft op de been, zodat tot de rust verder geen doelpunten vielen. 

Direct na rust deden de gasten iets terug. Jelle Galema maakte de gelijkmaker (1-1). Joaquin Menini zette de gasten uit Noord-Brabant zes minuten later op voorsprong (1-2). Daar bleef het bij op sportpark Klein Brandt in Almere. 

De ploeg van coach Pasha Gademan blijft hekkensluiter in de hoofdklasse. Almere won tot nu toe geen enkele wedstrijd. Na twaalf duels heeft het team twee punten. De Almeerders spelen volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop. Dan gaan de mannen op bezoek bij Amsterdam.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?