Bekerduel City FC tegen SVV Scheveningen vervalt

Geschreven door Redactie

Het bekerduel tussen Almere City FC en SVV Scheveningen is door de coronamaatregelen afgelast. Almere City FC gaat automatisch door naar de volgende ronde. De KNVB heeft besloten alle amateurclubs uit de bekercompetitie te halen.


De KNVB zegt over het besluit de amateurs uit het toernooi te halen het volgende: "De eerste deadline voor de amateurs die aan het toernooi om de TOTO KNVB Beker deelnemen is inmiddels verlopen. Door de coronamaatregelen van de overheid mogen de amateurs tot in elk geval half december niet voetballen, wat eerder uitkomen tegen de betaaldvoetbalclubs in het bekertoernooi onmogelijk maakt. 


De 26 amateurclubs die nog in het bekertoernooi zaten, ontvangen volgens de KNVB een financiële vergoeding en worden toegelaten tot het toernooi om de TOTO KNVB Beker van het seizoen 2021/’22. 


De loting voor de volgende ronde wordt zaterdag gehouden.

Onze Ambassadeurs