FC Almere-trainer Jamal Yahiaoui stopt

Geschreven door Redactie

Het bestuur van FC Almere heeft bekend gemaakt dat de club en haar trainer Jamal Yahiaoui na dit seizoen uit elkaar gaan. Dat meldt de club op haar website.

Te drukke werkzaamheden

Yahiaoui kan volgend seizoen zijn trainerschap niet combineren met zijn eigen zaak welke hij heeft. Beiden partijen hebben om die reden in goed overleg tot dit besluit gekomen. Yahiaoui wilt daarentegen wel een zondagclub trainen.

'We kunnen met elkaar nog van alles doen'

Hoewel Yahiaoui en zijn FC Almere niet een geweldige eerste seizoenshelft heeft gehad, gaat hij alles geven om nog een prijs in de wacht te slepen. “We hebben geen beste eerste seizoenshelft gedraaid maar daar kunnen we er met elkaar nog van alles aan doen”, aldus de trainer.

Nieuwe trainer

Het bestuur van FC Almere gaat binnenkort op zoek naar een nieuwe trainer.