Communicatiestage voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Geschreven door Redactie

Zoek jij nog een uitdagende stage waarbij je je bezig gaat houden met communicatie? Durf jij naar buiten toe te treden en Sport & Cultuur Almere goed op de kaart te zetten? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Je gaat je bezig houden met het opzetten van een handboek voor het jeugdfonds in Almere en je mag meedenken met uitvoeren van de fondsenwervingscamping “kom in actie”! Er zijn nog veel meer taken waar jij je in mag verdiepen. Is je interesse gewekt? Lees dan vooral verder.

Meer informatie

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen.


Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

In 2019 starten wij de campagne “Kom in actie” waarmee we betrokken Almeerders, verenigingen en bedrijven oproepen om in actie te komen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere. Want samen kunnen we uiteindelijk meer kinderen helpen! Voor dit project zoeken wij een stagiaire die ons kan ondersteunen in de communicatie.



De functie


Wij zijn opzoek naar een zelfstandige stagiaire die het leuk vind om samen met ons het project “kom in actie” op te zetten en uit te werken met als doel meer zichtbaarheid te creëren en sponsoring voor het Jeugdfonds. Daarnaast zijn wij bezig met een schrijven van een handboek met daarin alle informatie over het Jeugdfonds en de werkwijze. Deze informatie is aanwezig maar moet nog naar het hier en nu vertaald worden.  


Taken


  • het creëren van het handboek voor het Jeugdfonds in Almere 
  • het mee denken en uitvoeren van de fondsenwervingscampagne “kom in actie”
  • het uitbreiden van de Social Media activiteiten van het fonds om meer bekendheid te creëren voor het Jeugdfonds  

Dagen/tijden


1 / 2 dagen per week (ma, di en/of vr) is te combineren met een andere stage binnen de schoor.


Functie-eisen


  • HBO in de richting van marketing en communicatie / CMV
  • vaardig in het schriftelijk communiceren
  • kennis van Social Media (Facebook, Twitter, Instagram en YouTube)
  • gemotiveerd en neemt initiatief 
  • zelfstandig/samen kunnen werken.  

Contactpersoon


Naam: Josta Visser 
Functie: coördinator Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere
E-mailadres josta.almere@jeugdfondssportencultuur.nl
Telefoonnummer 06 - 36289339

Onze Ambassadeurs