Almeerder(19) verbaasd menig zakenman met zijn passie voor ondernemen

Geschreven door Redactie

Haris Rafique (19) is het brein achter WebdesignHD en weet menig zakenman te verbazen met zijn doorzettingsvermogen en passie voor ondernemen. Samen met twee compagnons en een leger aan freelancers helpt hij klanten met een full-serviceoplossing voor hun website.

Het ondernemersbloed is iets wat Haris altijd al bezat, maar het balletje is gaan rollen tijdens zijn opleiding applicatieontwikkeling. Hier heeft hij de kennis opgedaan over webdesign en is hij vervolgens op zeventienjarige leeftijd zijn eigen bedrijf gestart. Twee jaar later heeft hij zijn eigen kantoorruimte in Almere en rijdt hij het hele land door om zijn klanten te bezoeken.

Nu hij zijn diploma op zak heeft kan hij zich volledig focussen op het verder uitbouwen van WebdesignHD. Ondernemen is voor hem een kwestie van doen, hard werken en zijn netwerk uitbreiden. Hetzelfde verwacht hij van zijn freelancers met expertises op het gebied van online marketing, social media, grafisch design, branding en animatie video’s.

Inmiddels helpt WebdesignHD tientallen klanten zowel nationaal als internationaal en groeit de onderneming dagelijks. Het doel is om binnen een jaar een vast team te hebben om het bedrijf verder uit te bouwen tot een belangrijke speler binnen de webdesign markt.

Haris weet als geen ander dat er veel op een startend ondernemer afkomt. Het bouwen en beheren van uw website neemt WebdesignHD graag uit handen, zodat u zich kan richten op waar u goed in bent; ondernemen. Wilt u meer weten over de pakketten die WebdesignHD aanbiedt of over hun full-serviceoplossing? Vul vrijblijvend het contactformulier in op www.webdesignhd.nl/contact en kom in gesprek met een van de experts!

Onze Ambassadeurs