Motorclub trekt in bij tennisclub

Geschreven door Redactie

In de Almere Deze Week deed een motorvereniging een oproep voor een nieuwe locatie. Je zou het niet verwachten, maar een tennisclub was enthousiast om samen te werken met de club Easyriders. 


De voorzitter van de motorclub verteld dat zij flink verrast was door alle reacties die zij ontvingen. Zij kregen direct na de oproep al een aantal berichten van verenigingen die een samenwerking wel zag zitten. 

Toch kozen zij voor LTC Waterwijk, de tennisclub. Zij hadden te maken met een aantal teruglopende ledenaantallen. Een lid van de tennisclub stelde dit voor een de leden en het bestuur van LTC Waterwijk, en die reageerden gelijk enthousiast. Het lid, die zelf ook motor rijdt, is ook direct lid geworden van Easyriders. 

Nadat er contact was geweest waren zowel de tennisclub als Easyriders er snel over uit. Het papierwerk duurde alleen wat langer dan verwacht. Hoe ziet de nieuwe samenwerking er nu uit? In de avonden komen de motorrijders samen in het clubhuis van de tennisclub om te klaverjassen, of andere activiteiten te doen. De leden van de tennisclub zijn hierbij ook van harte welkom. 

Voorzitter Honing nodigt de motorrijders ook uit om een keer gezellig langs te komen om een ritje te maken. De ritten staan namelijk al gepland, en de eerstvolgende rit is 26 mei. Vervolgens gaan zij donderdag 6 juni tot en met zondag 9 juni met zijn alle naar het buitenland. Voor meer informatie kun je klikken op deze link (Klik!) 


Onze Ambassadeurs