Ons Almere sluit zich aan bij de DinerClub Nederland

Geschreven door Redactie

Vanaf 1 juni heeft Ons Almere zich aangesloten bij de DinerClub Nederland. De DinerClub Nederland is opgericht om de leden ééns per maand in een zo informeel mogelijke sfeer samen te laten komen. De basisactiviteit van die bijeenkomsten is een verzorgd diner op steeds een andere locatie.

Het gezelschap, het diner, de sfeer en de ambiance van de locatie openen de deur naar een ontspannen stemming en een zeker welbehagen. Een gemoedelijke atmosfeer waarin leden elkaar inspireren, informeren, of zomaar een leuk amicaal gesprek voeren en samen genieten van het diner (of een ander toegevoegd avontuur).

Wij vinden het belangrijk om midden in de Almeerse maatschappij te staan. Dat betekent dat wij graag onderdeel zijn van de verschillende verenigingen, kennisgroepen, netwerkclubs en andere initiatieven. Wij willen met Ons Almere informeren en verbinden. Via de o.a. de DinerClub Nederland blijven wij tevens op de hoogte van wat er leeft in ondernemend Almere en verwacht we dat we elkaar kunnen versterken in de breedste zin van het woord.

Mocht je interesse hebben om je ook aan te sluiten bij de DinerClub Nederland dan kun je terecht op de website http://dinerclubnederland.nl/.




Onze Ambassadeurs