Paru Opleidingscentrum behoort tot het grootste BHV-opleidingscentrum van Europa

Geschreven door Redactie

In Almere-Buiten op de Damsluisweg zit Paru Opleidingscentrum gevestigd. Met een totaal oppervlakte van ruim 4000m2 is Paru één van de grootste van Europa als het gaat om het geven van verschillende opleidingen, zoals; BHV, VCA, EHBO en AED. Ook voor het opleiden van een Preventiemedewerker, tegenwoordig voor elke onderneming verplicht, kunt u bij Paru terecht.

Deze unieke locatie met inpandige brand-en ontruimingsbanen is de plek als je wilt ervaren wat er bijvoorbeeld gebeurd bij rookvorming of brand. Bij Paru kun je ervaren hoe snel het kan gaan met brand en hoe enorm heet het kan worden wanneer in een ruimte bent waar je niet snel uit zou kunnen komen. Zeer realistische oefeningen waarbij je krijgt te horen wat je wel maar ook beslist niet moet doen bij brand. Of het nu een pannetje vet is, een gasfles of een CV-ketel die in de brand gaat, bij Paru leer je zowel qua theorie als in de praktijk hoe te handelen.

Lokalen en horeca voorziening

Wanneer je je inschrijft voor een opleiding bij Paru start je vaak eerst met theorie in één van de vele lokalen die er zijn. Op de helft van de dag wordt er een lunch aangeboden en vers bereidt in het bedrijfsrestaurant. In kun je vaak kiezen uit verschillende dagsoepen, verse broodjes, vleeswaren en snacks. Ook is er voldoende koffie, thee en frisdranken. Wanneer je helemaal wilt uitpakken met je collega's kan Paru ook een diner na afloop verzorgen, denk hierbij aan Chinees of met mooi weer een BBQ. Vraag naar de mogelijkheden via de website. Na de lunch wordt vaak, afhankelijk van welke opleiding, vervolgt met het praktische gedeelte van de opleiding. Vaak wordt de dag afgesloten met een examen, deze wordt dan ook afgenomen door een examinator die is aangesloten bij het NVB (Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening).

Bereikbaarheid

Op de hoek van Paru Opleidingscentrum op zo'n 15 meter is bushalte Damsluisweg, maar natuurlijk kunt u ook met de auto komen. Parkeren bij Paru is op eigen terrein en helemaal gratis. Uiteraard hebben wij ook een landelijke dekking, u kunt onder andere terecht in: Groningen, Purmerend, Nieuw-Vennep, Berkel en Rodenrijs, Dordrecht, Ammerzoden, Westerhoven, Lelystad, Breda, Kampen, Mierlo, Tholen, Ittervoort, Herveld en Stadskanaal.

Voor het complete cursusoverzicht, meer informatie, het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak om eens een kop koffie te komen drinken met eigenaar Ruud Budding, kijk op de website: https://www.bhv-ehbocursus.nl/.  

Ook is Paru Opleidingscentrum te volgen op Facebook: https://nl-nl.facebook.com/paruoc/

Onze Ambassadeurs