Upzwam is trotse sponsor van Ons Almere tijdens de MAIN Energie Business Challenge!

Geschreven door Redactie

Ons Almere draagt Make-A-Wish Nederland een warm hart toe en doet mee aan de MAIN Energie Business Challenge! Wij hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor dit fantastische doel. Upzwam helpt door ons team te sponsoren! Sponsor jij al mee?


Upzwam 

Upzwam is een jonge onderneming bedacht door Kay Renshoff en Jim Bisschop. Het is een onderneming die werd gestart als onderdeel van het Grondstoffen Collectief Almere. Dankzij de samenwerking met Van Duijnen Koffie die hierdoor ontstond, halen zij nu het koffiedik op bij een 13 bedrijven in Almere. Het koffiedik verwerken ze tot een substraat voor paddenstoelen en plaatsen ze in een zeecontainer. Deze container werd in een jaar met bloed, zweet en tranen aangepast voor de kweek van paddenstoelen. Daardoor groeien er nu in circa drie weken de eerste smakelijke oesterzwammen uit het substraat. Deze bommetjes van eiwitten en nutriënten dragen bij aan een goede gezondheid en kunnen een deel van vlees vervangen. De oesterzwammen worden geleverd aan lokale horeca, cateraars en winkels om zo een steentje bij te dragen aan de circulaire economie in Almere!

Wat betekent dit voor Ons Almere? 

Upzwam heeft een mooi bedrag gedoneerd aan Ons Almere voor Stichting Make-A-Wish! Wij zullen ervoor zorgen dat het logo van dit bedrijf mooi op onze auto komt te staan en naar voren komt tijdens de MAIN Energie Business Challenge.


Wil je mee sponsoren? 

Wil jij als bedrijf Ons Almere ook sponsoren? Werk met ons mee aan een mooi bedrag voor het goede doel Make-A-Wish! Klik op deze link voor meer informatie over de MAIN Energie Business Challenge. Of klik hier om meteen een bedrag te doneren.


Ben je geen bedrijf maar wil je toch sponsoren? Via de deze link kun je ook een kleine donatie maken.