Jubilerend Perier’s Vleesbedrijf trakteert de bewoners van het Leger de Heils Almere.

Geschreven door Redactie

Op 13 januari jl. bestond Perier’s Vleesbedrijf aan de Palmpolstraat 44 in Almere exact 50 jaar.

Het familiebedrijf dat haar roots kent in Eemnes maar sinds 2002 in Almere is gevestigd, wilde dit gezien de coronatijd toch niet aan zich voorbij laten gaan. Daarom besloot het als aftrap van wat een feestelijk jaar moet gaan worden een flinke donatie te doen aan het Leger des Heils in Almere.

In overleg met de koks van het Leger des Heils hebben zij ruim 200 kilo aan maaltijdcomponenten uitgeleverd. Van goed gevulde kipragout tot een smakelijke hachee waarmee zij een hoop mensen hopen blij te maken.

Zeker in deze tijd van corona waarin ook zij hard worden geraakt vanwege de sluiting van de horeca en de wellness branche, vinden zij het belangrijk om iets te kunnen doen voor onze medemens aldus Marco Deusing van Perier’s Vleesbedrijf.

Naast deze actie zullen zij het komend jaar nog wat andere acties optuigen maar later daarover meer. Het Almeers vleesbedrijf dat o.a. vlees levert aan de horeca, catering en instellingen biedt met haar webshop www.bbqcentrale.nl ook particulieren de mogelijkheid om vlees voor thuis aan tafel van horecakwaliteit te bestellen.


Onze krant nog niet ontvangen?