Lekker in je vel na je vakantie

Wat was het weer heerlijk, de vakantie! Goed uitgerust, lekker kleurtje en totaal ontspannen.

Zo fijn dat je dit nog graag even wil vasthouden.

Hoe snel gaat het dat zodra je weer begint met je werk, de ontspanning en de mooie herinneringen aan je vakantie als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Maar hoe kan je dat gevoel nou zo lang mogelijk proberen vast te kunnen houden?

Zorg bijvoorbeeld dat je als achtergrond op je (werk)computer wat vakantiefoto’s voorbij laat komen, zodat je af en toe nog even weg kan dromen en het gevoel van ontspanning kan blijven vasthouden.

Dan komt elk jaar na de vakantie ook je voeding weer de hoek omkijken. Je wil wel graag iets veranderen aan je voeding, misschien wat kilo's afvallen of centimeters verliezen. Maar je wil niet meer jezelf een dieet aandoen, want dat helpt maar kort en lukt niet om vol te houden. Maar ja, wat moet je nou geloven, de een zegt: Brood wordt je dik van!, Koolhydraten mogen niet!,  echt radeloos wordt je ervan. Maar als je nou eens gewoon begint met kijken en opschrijven wat je echt eet op een dag. Je weet vaak zelf wel wat je beter wat vaker kan laten staan. Dit is vaak al een goede stap in de richting. 

Op facebook kun je ook de pagina van Gewicht én Voeding in Balans volgen, zodat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en tips over voeding en afvallen: www.facebook.com/gewichtsconsulenteaanhuisenonline

Mijn naam is Sandy Hoed, gewichtsconsulente en voedingsdeskundige. Ik help dames en heren met een gezonde levensstijl te creëren wat ook daadwerkelijk bij ze past. Ik maak voedingsprogramma's op maat met de juiste kilocalorieën en met gewone voeding.

Verder kom ik fijn bij je aan huis of begeleid ik je online. Via de zorgverzekeraar is er een vergoeding vaak mogelijk, kijk verder op www.gewichtenvoedinginbalans.nl/vergoedingen of je zorgverzekeraar ertussen zit.

Tevens begeleid ik ook gezinnen en kinderen naar een gezonde levensstijl op een leuke en leerzame manier zonder dat er een “moeten” achter zit. Dit werkt op de lange termijn beter en wordt een gezonder leven juist leuk!

Wil je graag nog meer weten, bezoek dan even mijn website: www.gewichtenvoedinginbalans.nl

 

Sandy Hoed

Gewicht én Voeding in Balans

Gewichtsconsulente volwassenen en jeugd / voedingsdeskundige / gezinsbegeleiding / workshops / aan huis / online

 

Onze Ambassadeurs