Workshop glasfusie in Almere Buiten!

Geschreven door Redactie

Zin in een creatieve, maar ook gezellige middag? Bij Costra in Almere Buiten kan dat!

Een workshop glasfusie klinkt je misschien niet bekend in de oren, maar zit waarschijnlijk wel goed in je vingers! Kom en ontdek het zelf tijdens een gezellige workshop onder begeleiding van kunstenaar Leo Stravers.


Een workshop duurt tussen de drie tot vier uur en kan in groepjes van minimaal twee tot maximaal zes personen. Vooraf de workshop krijg je voldoende uitleg over hoe een glaskunstwerkje gemaakt dient te worden. Je mag je eigen kleuren en vormen kiezen en kiezen uit een wand-, muur-, staand object of schaaltje. Tijdens de workshop krijg je heerlijke koffie of thee met wat lekkers aangeboden. Na afloop van de workshop wordt onder het genot van een drankje, nog even nagesproken. De richtprijs van de workshop is voor beginners € 50,- , inclusief materiaal.   


Ben je nieuwsgierig geworden? Op de website van Costra staan een aantal mooie voorbeelden weergegeven. De workshop is erg gezellig, dichtbij in je eigen stad en heel persoonlijk! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor februari en maart. Wees er snel bij want vol = vol!  


Kijk voor meer informatie op de website van Costra.  



Onze Ambassadeurs