Popronde 2018 bij ['Endzjin] S.V.E.I.A

Popronde 2018

De Popronde van afgelopen weekend was weer een legendarisch feestje. De sfeer zat er op alle plekken goed in en dat werd groot gevierd. Met bijna vijftien verschillende locaties binnen Almere werd Almere omgetoverd tot een grote kroegentocht.

['Endzjin] S.V.E.I.A

Ook bij Studentenvereniging ['Endzjin] S.V.E.I.A werd er uitbundig gedanst en vloeide het goudgele vocht goed. ['Endzjin] S.V.E.I.A. is een studentenvereniging die al sinds 1998 het middelpunt van het Almeerse studentenleven is. Het is de oudste, grootste en leukste vereniging die Almere te bieden heeft. 

In de eigen sociëteit; S.P.A. De Dromedaris, kan iedereen op dinsdag en donderdag genieten van gezelschap van medestudenten en de vele activiteiten die georganiseerd worden. Endzjin doet al meerdere jaren mee met de Popronde en nog steeds tot heden is dit een groot succes.

De Popronde werd binnen Endzjin afgetrapt door de band JSSY. Later op de avond trad Elsa Lester op en als afsluiter was er een optreden van Donkey Kong Fu! De sociëteit was goed gevuld met muziekliefhebbers en studenten. De sociëteit is normaal gesproken exclusief voor studenten, deze avond was het ook openbaar voor algemeen publiek uit Almere. Hier is goed gebruik van gemaakt, ongeveer de helft was niet-student. Ook niet-studenten maakte gebruik van de goedkope acties, toffe bands en de gezellige sfeer die hier iedere dinsdag en donderdag in de sociëteit hangt.

De leden van Endzjin S.V.E.I.A. verwelkomen ook weer volgend jaar en de aankomende openbare evenementen, de inwoners van Almere in de prachtige sociëteit.


Onze Ambassadeurs