Hart voor haven maakt de kerk tot een heerlijke lunchroom voor minima!

Geschreven door Paula Blesing

Op zaterdag 22 juni komt er weer een groep jong volwassenen vanuit Urk naar Almere Haven om voor 60/70 mensen een kostelijke lunch te serveren in de Goede Rede. Doelgroep? Ouderen, alleenstaanden en minima uit Almere Haven!

De vers gevangen vis van de Urkervloot wordt buiten gebakken en binnen geserveerd samen met zoete witte rijst en dikkoek… Ook een heerlijk nagerecht staat op het programma. Het programma start om 12:30u en is rond 14:00u weer afgelopen. 

Waarom Hart voor Haven en deze Urker vrienden dit doen? Gods liefde voor de medemens. Niks is mooier om vanuit de overvloed te delen en tot zegen te kunnen zijn in een steeds kouder wordende samenleving, toch? 

Vooraf opgeven is verplicht en vol is vol! Dus meld je snel aan voor de heerlijke Urker ‘kost’!

Onze krant nog niet ontvangen?