Ruitenheer ook in 2021-2022 naamgevend partner Academy

Geschreven door Redactie
Ruitenheer ook in 2021-2022 naamgevend partner Academy Foto gemaakt door: Ron Baltus, https://ronbaltus.nl/

Ruitenheer is tijdens seizoen 2021-2022 wederom naamgevend partner van de Almere City Football Academy.

Het 24-uurs service en onderhoudsbedrijf staat zo ook het aankomend speelseizoen op de wedstrijdtenues van de Almeerse jeugdteams.

Het is het tweede jaar op rij dat Ruitenheer de levensader van de club van een impuls voorziet. In het verleden prijkte de naam Ruitenheer al achttien jaar op de jeugdshirts van zowel FC Omniworld als Almere City FC. Algemeen directeur van Ruitenheer, en Erevoorzitter van Almere City FC, René ter Borgh is er kort over: ,,Het is en blijft simpel! Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.”

De samenwerking betekent dat de jeugdopleiding meer zichtbaar wordt op de kanalen van Almere City FC. Algemeen directeur John Bes: ,,Het is en blijft mooi dat Ruitenheer en Rene ter Borgh hun naam verbinden aan onze Football Academy. Mede door dit partnership leggen we een stevig fundament onder onze sportieve ambities en kunnen we onze opleiding blijven doorontwikkelen.”

Ruitenheer volgde afgelopen seizoen Loogman Carwash op als naamgevend partner van de Almere City Football Academy. Door corona vielen de seizoenen bij de jeugdelftallen echter in het water. In oktober kwam er een einde aan de jeugdcompetities en kon er alleen nog onderling worden gevoetbald. Hoofd jeugdopleiding Jurgen Seegers: ,,Er spreekt veel vertrouwen uit dat de samenwerking na een moeilijk sportief jaar wordt gecontinueerd. Wij zijn er trots op dat we de naam Ruitenheer ook komend seizoen naar eer en weten mogen verdedigen op sportief vlak.”

Over Ruitenheer

Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service- en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 43 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. Alle diensten worden onder één dak aangeboden. Zo heeft Ruitenheer onder andere WTC Amsterdam, WTC Almere, Hotel Kurhaus en alle 188 C&A filialen in onderhoud. Het doel van Ruitenheer is om hoge kwaliteit onderhoud en facilitaire diensten uit te voeren en om klanten te voorzien van een werkomgeving die kwaliteit, warmte en vriendelijkheid uitstraalt. Algemeen directeur Rene ter Borgh was met Ruitenheer zestien seizoenen geleden één van de meest prominente voorvechters voor betaald voetbal in Almere.

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro
Onze Ambassadeurs