Awayday naar De Graafschap in de verkoop

Geschreven door Redactie
Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Op 16 september staat de Awayday naar De Graafschap op het programma. De ploeg van trainer Alex Pastoor gaat dan op zoek naar de eerste uitoverwinning van het seizoen. De verkoop voor de reis naar Doetinchem is van start. Verzeker je van een toegangsbewijs en steun City in de jacht op de punten.

Bij deze wedstrijd is sprake van een bus/autocombi. Supporters die met eigen vervoer naar De Vijverberg afreizen betalen €7,00 voor een ticket. Het omwisselen vindt plaats bij het uitvak.

Supporters die gebruik willen maken van de door de club georganiseerde busreis betalen € 17 voor een combiticket. De bus vertrekt om 17.30 uur bij het Yanmar Stadion. Instappen is mogelijk vanaf 17.15 uur. Het is toegestaan om zelf (op de heenreis maximaal twee alcoholische) consumpties mee te nemen.

Er rijdt ook een Partybus georganiseerd door Vak D naar de Achterhoek. De bus clustert bij ‘Stille Wald’ aan de A18 met de andere bussen. Wil je met de Partybus mee, dan dien je als supporters een ‘autoticket’ te kopen in de ticketshop en contact op te nemen via

Tickets koop je hier.





Onze Ambassadeurs