Trainer Pusic verkiest AZ boven City FC

Geschreven door Redactie

Almere City FC heeft naast Marino Pusic gegrepen. De 47-jarige trainer heeft gekozen voor het assistentschap van Arne Slot bij AZ.

Pusic werd afgelopen seizoen met FC Twente kampioen in de eerste divisie, maar werd een paar dagen na de laatste competitiewedstrijd ontslagen als hoofdcoach. De Bosnische-Kroaat kreeg wel twee prijzen als beste trainer van de Keuken Kampioen Divisie.

Vorige week noemde technisch directeur Robert Maaskant Pusic als één van de kandidaten voor het hoofdtrainerschap bij Almere City FC. Wie de andere kandidaten zijn is niet bekend. Op dit moment coacht Ole Tobiasen Almere als interim-trainer, sinds Michele Santoni in maart werd ontslagen.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.