AviAir Almere wint ook tweede competitiewedstrijd

Geschreven door Badmintonvereniging Almere

Na de winst op VELO afgelopen weekend heeft AviAir Almere ook zijn tweede wedstrijd in winst omgezet.

Met 5-3 waren de Almeerders te sterk voor FZ Forza Amersfoort. De nieuwe aanwinst van Almere, de Deense Irina Andersen, won met Tamara van der Hoeven simpel de dames dubbel en ook vrij eenvoudig haar dames enkelpartij.

De dubbels werden over beide teams verdeeld. Een duidelijke winst was er voor de dames waar Irina Andersen haar opwachting maakte. Samen met Tamara van der Hoeven wonnen ze met 21-7 en 21-9 met overmacht hun partij. Van de vier enkelpartijen werden er 3 in winst omgezet. Ook hier pakten de dames de volle winst. Amy Tan en opnieuw Irina Andersen wisten hun partijen met 2-0 te winnen. De Deense nummer 81 op de wereldranglijst maakte een uitstekende indruk. Aram Mahmoud won zonder dat hij zich overmatig heeft moeten inspannen en Dennis Koppen verloor in drie games.


De beide mixpartijen werden weer over de beide teams verdeeld. Alex Vlaar en Tamara van der Hoeven waren zeker in de eerste game oppermachtig waar Ilse Vaessen en Aram Mahoud de winst moesten laten aan Amersfoort.

Na twee competitierondes in de eredivisie bezet AviAir Almere met 10 punten de vierde plaats.
Op 21 september wordt er om 19.00 thuis in sporthal Raggers gespeeld tegen 2dA Smashing dat slechts 1 puntje heeft weten te verzamelen.

Onze Ambassadeurs