City FC wint oefenduel tegen Suriname

Geschreven door Redactie

De voetballers van Almere City FC hebben vrijdagavond een oefenwedstrijd tegen het nationale team van Suriname gewonnen. De Almeerders waren in het eigen Yanmar stadion met 2-0 te sterk.


In een rommelige eerste helft was het in de 33e minuut Thomas Verheydt die de openingstreffer van Almere City FC voor zijn rekening nam. Het was de vierde treffer in twee duels van de nieuwe spits die is overgenomen van Go Ahead Eagles. Verheydt begon in de basisopstelling van trainer Robert Molenaar en werd in de tweede helft vervangen door de debuterende Shayon Harrison die is overgenomen van de Engelse topclub Tottenham Hotspur. In de tweede helft bepaalde Damon Mirani de eindstand op 2-0.  


Almere City FC begint volgende week vrijdag met een uitduel tegen Roda JC aan de competitie in de Keuken Kampioen Divisie. 

Onze Ambassadeurs