Team 036 staat bovenaan in de top drie van de Business Challenge van deze week!

We komen steeds dichterbij! De Almeerse MAIN Energie Business Challenge gaat binnenkort van start. Deze week zet de redactie van Ons Almere de nummer één van deze week in het zonnetje: Team036.

Team 036

Team 036 staat drie man sterk. Eigenaar Frans Brouwer van Horeca-Events 036 rijdt dit jaar samen met Sander Nordsiek en Jos Veldhuisen als Team 036. Op 28 maart rijden de heren vanaf Grote Markt in Almere naar Reims om geld in te zamelen voor Stichting Make-A-Wish.

Frans rijdt samen met de eigenaar van Brasserie Bakboord, Sander Nordsiek, en Jos Veldhuisen van After Sales Magazine. De heren zijn gelukkig geprezen met een gesponsorde auto van Mercedes Benz NL. Het doel van Team 036 was om een bedrag op te halen van €1.600,-. De heren hebben hun doel al bijna vier keer behaald. Daarmee zijn zij het team met de hoogste tussenstand van deze week! Momenteel staat de teller op €5.535,-, maar de verwachting is dat deze nog zal oplopen.

Programma

Donderdag 28 maart verzamelen alle deelnemer om 6:00uur s'ochtends op Grote Markt in Almere-Stad. Om 7:00uur vertrekken de teams en zullen ze de Grote Markt verlaten. Rond 16:30uur zullen de teams aankomen in Reims, Frankrijk.

Op vrijdag 29 maart zullen de teams brunchen rond 12:00uur in Reims waarna er om 14:00uur een verrassingsactiviteit op hen staat te wachten. Om 16:30uur zullen de teams vertrekken naar de locatie van het diner. 
Zaterdag 30 maart krijgen de teams de tijd om tot 11:00uur te ontbijten in Reims. Rond 16:00uur zullen ze aankomen in Almere waarna het evenement wordt afgesloten met een knallend feest! 


Ali B zal het evenement op Grote Markt gaan aftrappen, dus zorg dat je erbij bent!!

Stichting Make-A-Wish

Elk jaar wordt er geld opgehaald voor een goed doel. Voorgaande jaren waren de doelen Voedsel Loket Almere en Stichting Opkikker, dit jaar is er gekozen voor Stichting Make-A-Wish. Stichting Make-A-Wish zorgt ervoor dat zieke kinderen in het zonnetje gezet worden. De Stichting zorgt ervoor dat de levenswens van een ziek kind in vervulling gaat.


Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke mogelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Sponsoring 

De sponsorwerving van Team 036 loopt als een trein, maar kan natuurlijk nóg beter. Wil jij Frans, Sander en Jos helpen - en daarmee het goede doel - steunen? Dat kan door contact met ze op te nemen of op deze link te klikken om naar de teampagina's te gaan.

Wist je dat: Jörgen Rayman ambassadeur is van de MAIN Energie Business Challenge?


Onze Ambassadeurs