Dental Rules is trotse sponsor van Ons Almere tijdens de MAIN Energie Business Challenge!

Geschreven door Redactie

Ons Almere draagt Make-A-Wish Nederland een warm hart toe en doet mee aan de MAIN Energie Business Challenge! Wij hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor dit fantastische doel. Dental Rules helpt door ons team te sponsoren! Sponsor jij al mee?


Dental Rules 

DentalRules is ontstaan vanuit een tandartsen problematiek. Het bleek lastig voor mondzorgspecialisten om zich altijd bezig te houden met harde protocollen waarbij slecht overzicht was op de privacy wetgeving. Jelle Verdorst en Patrick Vollenbroek wilden hier een oplossing voor ontwikkelen en besloten een kwaliteitsmanagementsysteem op te zetten. 

Inmiddels kent DentalRules al meer dan 135 mondzorgspecialisten die gebruik maken van dit programma. Veel praktijken hebben hun protocollen niet goed op orde. Het is belangrijk om aan alle eisen te voldoen om goede zorg te kunnen leveren.

Ervaar de volgende stap in kwaliteit, zekerheid en gemak door de software van DentalRules.  

Wat betekent dit voor Ons Almere? 

Dental Rules heeft een mooi bedrag gedoneerd aan Ons Almere voor Stichting Make-A-Wish! Wij zullen ervoor zorgen dat het logo van dit bedrijf mooi op onze auto komt te staan en naar voren komt tijdens de MAIN Energie Business Challenge.

Wil je mee sponsoren? 

Wil jij als bedrijf Ons Almere ook sponsoren? Werk met ons mee aan een mooi bedrag voor het goede doel Make-A-Wish! Klik op deze link voor meer informatie over de MAIN Energie Business Challenge. Of klik hier om meteen een bedrag te doneren.

Ben je geen bedrijf maar wil je toch sponsoren? Via de deze link kun je ook een kleine donatie maken. 

Onze krant nog niet ontvangen?