Geen Jong, wel jeugd op Loogman Carwash Football Academy 22 februari 2020

Geschreven door Redactie

Vanwege de vakantie is er dit weekend nauwelijks bedrijvigheid op de Loogman Carwash Almere Football Academy.

De beloften komen deze week niet in actie en van de jeugdteams komt alleen de O13 thuis in actie. Dit is wel meteen een mooie pot, want Feyenoord komt om 15:00 uur op bezoek.

O13

De O13 van Almere City FC speelt vandaag om 15:00 thuis tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord. Het gaat een spannend duel worden op het eigen sportcomplex. De twee jeugdteams strijden namelijk om een plek in de halve finale van de beker. Trainer Marciano Nonneman kijkt uit naar het treffen met de Rotterdammers. ,,Het wordt een moeilijke wedstrijd, maar we gaan er met veel vertrouwen in,’’ zegt Nonneman. In de vorige ronde hebben de Flevolanders eens te meer bewezen een reuzendoder te zijn. In de achtste finales waren de Almeerders te sterk voor het grote Ajax.

O19

Almere City FC O19 gaat zaterdag op bezoek bij ADO Den Haag. De ploeg van trainer Tim Bakens hoopt op sportpark De Aftrap de eerste overwinning van 2020 te boeken. De tegenstander van komend weekend won afgelopen vrijdag van Sparta Rotterdam. In Spangen werd het 1-3 in het voordeel van de hofstedenaren.

Onze krant nog niet ontvangen?