Almere City FC samen met Coerver Coaching in Masterclass

Geschreven door Redactie

Almere City FC en Coerver Coaching hebben vandaag een overeenkomst getekend voor het aankomende seizoen, met optie tot verlenging voor twee seizoenen.

In het komende jaar trekken Almere City FC en Coerver Coaching samen op. Dit doen de partijen met name om de Masterclass op zondag vorm te geven. 

Trainers vanuit zowel Almere City als Coerver coaching zetten zich tijdens deze Masterclass in om de meest talentvolle spelers uit de O8 t/m O11 van de negen partnerclubs beter te maken. ,,We zijn erg blij met deze samenwerking. Coerver is een organisatie met veel ervaring op het gebied van het individueel verbeteren van spelers. Dit komt ons als Almere City FC erg goed van pas,” aldus coördinator Robin Sack van de Masterclass. 

Daarnaast biedt Coerver Coaching een scholingsmogelijkheid voor de trainers van Almere City FC op het vlak van de technische en individueel tactische vaardigheden van de meest talentvolle spelers. Ook biedt Coerver Coaching tegen gereduceerd tarief een scholingsmogelijkheid voor alle trainers van onze partnerclubs aan. 

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro