City FC legt buitenspeler Kaandorp vast

Geschreven door Redactie

Almere City FC heeft buitenspeler Mees Kaandorp vastgelegd. De 21-jarige buitenspeler komt over van Jong AZ en tekent in het Yanmar Stadion een tweejarig contract met de optie voor nog een jaar.


Kaandorp speelde in de jeugdopleiding van AZ. In oktober 2017 debuteerde hij in het betaalde voetbal namens Jong AZ. In de afgelopen twee seizoenen kwam de flankspeler tot 43 optredens in de Keuken Kampioen Divisie. 


Algemeen directeur John Bes: "Mees heeft de juiste leeftijd, hij heeft de gehele AZ-opleiding doorlopen en inmiddels al bijna vijftig wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam staan. Daarnaast is hij zowel als links- en rechtsbuiten inzetbaar. Kortom, zijn komst betekent een nieuwe kwaliteitsimpuls voor onze selectie."