City-spits Verheydt twijfelgeval tegen FC Dordrecht

Geschreven door Redactie

Het is nog onzeker of clubtopscorer Thomas Verheydt vandaag in de basis kan starten bij Almere City FC tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. De aanvaller uit Den Haag trainde donderdag apart van de groep vanwege een lichte voetblessure.

Verheydt is dit seizoen erg belangrijk voor Almere City, dat samen met Cambuur aan kop gaat in de Keuken Kampioen Divisie. Vorige week vrijdag tekende Verheydt tijdens de uitwedstrijd tegen Jong AZ alweer voor zijn twaalfde goal van het seizoen. 

Trainer Ole Tobiasen kan tegen FC Dordrecht wel weer een beroep doen op vleugelaanvaller Ilias Alhaft. Hij moest de afgelopen wedstrijden aan zich voorbij laten gaan, vanwege overbelasting. Alhaft begint tegen FC Dordrecht nog wel op de reservebank, maar hoopt weer minuten te kunnen gaan maken. 

Trainer Tobiasen kan tegen FC Dordrecht, dat één-na-laatste staat in de Keuken Kampioen Divisie zeker geen beroep op Radinio Balker, Anass Ahannach en Shayon Harrison. Zij zijn allen nog geblesseerd.

Onze krant nog niet ontvangen?