Awayday naar TOP Oss in verkoop

Geschreven door Redactie
Awayday naar TOP Oss in verkoop Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Vrijdag 22 april om 20:00 uur reist Almere City FC af naar TOP Oss. In het Frans Heesen Stadion, waar de formatie al eens een periodekampioenschap op kon halen, vervolgen de Almeerders de strijd om de vierde (en allesbeslissende) periode. Reizen er na MVV Maastricht en FC Eindhoven opnieuw meer dan 150 supporters mee naar het Zuiden?

Partybus VAK D

Vak D regelt naar TOP Oss een partybus! Wil je mee met de partybus, dan kun je een e-mail sturen naar ogdp01@gmail.com. Je krijgt dan verdere instructies over de betaling van de bus, het wedstrijdticket en het verdere verloop van de reis.

Normale busreis

Er gaat ook vanuit Almere City FC een bus richting Oost-Brabant. De online verkoop is hiervoor inmiddels gestart. De verkoop sluit donderdagavond 21 april om 20:00 uur. Een combiticket (wedstrijdkaart + busreis + administratiekosten) kost €17. Per bestelling kun je maximaal twee tickets bestellen. Gedurende de hele reis worden drankjes verkocht in de bus voor schappelijke prijzen. Een avondmaaltijd is niet inbegrepen. Het is toegestaan om zelf iets te mee te nemen voor onderweg.

De bus staat om 17 uur klaar op de parkeerplaats van Almere City FC voor ‘boarding’. Om 17:15 uur gaan de bussen onderweg naar Noordoost-Brabant.

Liever met de auto?

Supporters die liever met de auto naar het Frans Heesen Stadion afreizen, kunnen er ook voor kiezen om alleen een wedstrijdkaart aan te schaffen. Je betaalt dan €7 (ticket, inclusief administratiekosten) voor een omwisselbiljet. Het omwisselbiljet kun je omruilen vanaf een uur voor de wedstrijd bij het uitvak. In het uitvak zijn 90 parkeerplekken beschikbaar voor een totaal van 200 supporters. Supporters wordt dus verzocht zoveel mogelijk samen te reizen.





Onze Ambassadeurs