Bierfabriek Almere proost opnieuw op businessclub Almere City FC

Geschreven door Redactie

De laatste vrijdag van februari, voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport, bezegelde Lara Halman van Bierfabriek Almere de samenwerking met Almere City FC door haar handtekening te zetten onder de overeenkomst die het restaurant uit het Stadshart van Almere tot en met seizoen 2020/2021 aan de Flevolandse profclub verbindt. 

Halman kijkt erg uit naar het businessclublidmaatschap: ,,Met ons lidmaatschap bij Almere City FC hopen we ons netwerk in Almere te vergroten. Belangrijk voor ons is de ongedwongen sfeer, dit komt namelijk overeen met De Bierfabriek waar het gras altijd groen is! Uiteraard hopen we op leuke samenwerkingen met de andere businessclubleden.’’ 

Over Bierfabriek Almere 

Bierfabriek is brouwerij, restaurant en café in één. Bierfabriek Almere brouwt haar eigen bier, serveert boerderijkip van de houtskool BBQ en draait funky muziek. Bij Bierfabriek Almere voel jij je thuis! Je mag je bier zelf tappen, het kippetje met je handen eten en de pindaschillen op de grond gooien. Meer weten over Bierfabriek Almere kijk dan eens op hun website!

Onze Ambassadeurs