Sanidirect Almere tekent drie jaar bij

Geschreven door Redactie

Jeroen Hofenk, eigenaar van Sanidirect Almere is trots na het ondertekenen van de nieuwe sponsorovereenkomst met Almere City FC.

De businesspartner van City heeft zijn sponsorcontract met drie jaar verlengd. 

De franchisenemer vervolgt: ,,Ik ben sinds afgelopen december de eigenaar van Sanidirect Almere en heb zonder te twijfelen het contract verlengd. Ik ben trots op Almere City FC en deze stad. Daarnaast vind ik het belangrijk om als lokaal bedrijf een bedrage te leveren aan de groei van de stad. Het partnership past ook bij ons streven om onze naamsbekendheid in de regio te vergroten.” 

Hofenk laat daarna zijn licht schijnen over dit seizoen. ,,Ik denk dat promotie naar de Eredivisie zeker mogelijk is, maar mocht dat niet lukken. Dan blijven wij graag betrokken bij Almere City FC”, aldus Hofenk, die geniet van de avonden in de businessclub. ,,Het is de ideale plek om in contact te komen met lokale ondernemers.” 

Over Sanidirect Almere 

Sanidirect Almere heeft misschien wel de mooiste showroom van Nederland. De showroom is net gerenoveerd met de allerlaatste noviteiten en de meest variërende tegels, en van standaard badkamers tot de meest luxe badkamers. Bij Sanidirect kun je terecht met elk budget: van de kleine tot de grote portemonnee. De medewerkers van Sanidirect helpen je graag!

Onze Ambassadeurs