Online Ambassadeursavond dinsdag 28 april

Terwijl onze redactie nog hard in de weer is om het Online Supporterscafe van afgelopen vrijdag te monteren, is het dinsdagavond tijd voor een Ambassadeursavond.

Online, wel te verstaan. Waar zij normaal verzamelen in de Rabobank Business Lounge, daar verzamelen zij deze avond om 20:00 uur in een online vergaderruimte.

De aftrap wordt gedaan door algemeen directeur John Bes. Hij neemt de ambassadeurs door het voetballandschap, dat de afgelopen weken in stormachtig tempo veranderde. Tevens kijkt hij vooruit naar de toekomst. Ook andere personeelsleden van de club zijn aanwezig, alsmede enkele trainers en selectieleden.

Om mee te doen, stuur je een e-mail naar dit adres. Je krijgt dan dinsdag een link in je mailbox, waarmee je kunt participeren. Je kunt de link openen in een webbrowser en inloggen als ‘Guest’ of je kunt de link openen op een Android- of Apple-device. Als je de link opent op een device moet je wel een app van Microsoft Teams downloaden (je hoeft echter geen account aan te maken).

Zij hopen op een gezellige bijeenkomst!

Heb jij vragen, tips of wil je je mening delen, zorg dan dat je erbij bent!

Onze Ambassadeurs