Almere City FC gastheer van TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen

Geschreven door Redactie

De veertigste editie van de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen wordt gespeeld op zondag 31 mei (Eerste Pinksterdag) in het Yanmar Stadion. De aftrap in de thuishaven van Almere City FC is om 18.00 uur. 

Op de velden rondom het Yanmar Stadion worden op diezelfde dag ook de finales van de play-offs van de beloftenteams voor vrouwen afgewerkt. Het programma hiervan wordt later bekendgemaakt. 

De kaartverkoop voor de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen start zodra de finalisten bekend zijn, in overleg met beide clubs. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart vinden eerst de kwartfinales van het bekertoernooi plaats, gevolgd door de halve finales op 17, 18 of 19 april.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.