Nieuwe grasmat in Yanmar Stadion Almere City FC

Geschreven door Redactie

Almere City FC vervangt voor de laatste periode van het seizoen de grasmat van het Yanmar Stadion. Door het aanhoudende slechte weer in de afgelopen periode is de grasmat erg slecht geworden, waardoor de club voor deze uitzonderlijke maatregel heeft gekozen. De firma Agterberg BV is verantwoordelijk voor het leggen van de nieuwe mat. Zij zijn de huidige graspartner van onder andere PSV en de KNVB. 

Algemeen directeur John Bes: “De staat van de grasmat steekt schril af met de nieuwe tribunes én de ambities van Almere City FC. Wij willen onze spelers optimaal faciliteren in deze belangrijke fase van de competitie. Een goede grasmat is in dat kader een belangrijke basis.” 

Almere City FC nam in januari 2018 als eerste club in betaald voetbal de beslissing om over te stappen van kunstgras op natuurgras. De huidige grasmat wordt tegen Jong FC Utrecht voor het laatst gebruikt. De voorbereidingen voor de vervanging starten begin volgende week en zijn afgerond voor de wedstrijd op zondag 29 maart tegen Excelsior.

Onze Ambassadeurs