Zaterdag laatste oefenwedstrijd hoofdmacht, Jong tegen Team Flevoland

Geschreven door Redactie

Aanstaande zaterdag speelt Almere City FC twee mooie voetbalwedstrijden in het Yanmar Stadion. Om 15:00 uur treedt de ploeg van Jong Almere City FC aan tegen Team Flevoland. Om 17:30 uur komt vervolgens de hoofdmacht in actie. Op eigen terrein wedijveren zij met Al-Ahli uit Qatar. Toegang is de hele dag gratis.

Dat eerste affiche is net zo fraai als het tweede. Jong Almere City FC treedt om 15:00 uur aan tegen een selectie van voetballers uit Flevoland, die de afgelopen week intensief hebben getraind onder leiding van Almere City FC-medewerker Patrick Posthuma.

Team Flevoland is een iniatief met het oog op de Rixax Knock-Out Cup, een provinciaal bekertoernooi dat vanaf januari parallel aan het KNVB Bekertoernooi van Almere City FC wordt georganiseerd door Almere City FC en Rixax Verhuur. Mede daarom komen de spelers van Team Flevoland zaterdag met een primeur het veld op: zij spelen in het gloednieuwe bekertenue van Almere City FC.

Laatste optreden hoofdmacht in voorbereiding

Om 17:30 komt de hoofdmacht voor de laatste keer in actie tijdens de voorbereiding. De selectie van trainer Robert Molenaar speelt tegen Al-Ahli uit Qatar, een formatie die niet te onderschatten is. De felle Qatarezen wonnen vorige week in de verzengende hitte nog van FC Eindhoven met 2-3 en zijn dus zeker een waardige sparringpartner voor City.

Fanshop

Een mooie voetbaldag derhalve! Zaterdag is de Fanshop tussen 15:45 uur en 17:45 uur geopend met veel nieuwe toffe items. Zo kun je dit weekend niet alleen het fraaie uittenue kopen, maar kun je ook terecht voor de nieuwe polo’s en trainingsjacks. Ook nieuw in het assortiment: nieuwe Almere City FC vaantjes, sleutelhangers en flesopeners.

Open Dag tijdens Challenge Event op 17 augustus

Het jaarlijkse Open Dag-gedeelte, de Meet & Greet met de nieuwe selectie van Almere City FC en de daaraan gekoppelde handtekeningenjacht, is verplaatst naar het Almere Challenge Event op zaterdag 17 augustus. Op deze dag krijgen seizoenkaarthouders ook de kans om hun gratis supportersshirt op te halen en ligt er voor KidsClub-leden een welkomstgeschenkje van Ally de Aap klaar.

Het is de tweede keer dat het Almere Challenge Event plaatsvindt. Vorig seizoen won O19 van FC Utrecht het spraakmakende jeugdtoernooi door in de finale te winnen van O19 FC Groningen.