Positiviteit met #ditkanwel bij Almere City FC

Geschreven door Redactie

Ondanks de zware tijden die ondernemers momenteel doormaken, ontstaan er tijdens deze coranacrisis ook mooie initiatieven en samenwerkingen onder de businessclubleden van Almere City FC. Juist nu, in een periode waarin negatief nieuws volkomen logisch de boventoon voert in de media, willen we successen, samenwerkingen en initiatieven vanuit de businessclub uitlichten. 

Elke ochtend om 8:00 uur stuurt Almere City FC positief nieuws vanuit de businessclub naar de leden via de nieuwsbrief. Ze verzamelen al het positieve nieuws op hun online kanalen met de hashtag #ditkanwel. Op de website ditkanwelin.nl kun je alle positieve initiatieven en berichten teruglezen. Hopelijk dient deze actie als tegengif voor de negatieve nieuwslawine die onlosmakelijk verbonden is aan deze onwerkelijke periode. 

Heb jij ook een mooi initiatief?  Kan Almere City FC je ergens mee helpen? Laat het ze weten! 

Zo gingen Pallas Athene en SenS Online Marketing een samenwerking aan, waarbij het bedrijf van de gebroeders Sluijter binnen 4 uur een bestelwebsite heeft gemaakt voor het beste Griekse restaurant van Almere: www.greekdrive.nl. En met succes, in een week knalden er meer dan 1.000 bestellingen over de toonbank! 

Ook eigenaresse Karin Hut van Easyslim.nu speelt in op de crisis. Zij is vrouw van akkerbouwer Jaap uit Zeewolde en het duo opende zaterdag een drive-through voor zogenoemde ‘quarantainepakketten’. In zo’n pakket zitten aardappelen, uien, appels, eieren, bieten en wortels. De familie heeft een boerderij en biedt op deze manier eten aan zonder dat de koper en verkoper in de buurt van elkaar komen. Het erf aan Wulpweg 40 in Zeewolde is afgezet met kisten en vormen op deze manier de route waarin de auto hoort te rijden. Bij aankomst krijgt de koper een Tikkie. Als er betaald is, mag je doorrijden naar de producten. De koper doet dan de kofferbak open en houdt afstand. De familie Hut legt dan het pakket in de auto. Op deze manier wordt anderhalve meter afstand gehouden.

Onze Ambassadeurs