Voetbaltrainer Van Dinteren naar FC Cincinnati

Geschreven door Redactie

Trainer Ivar van Dinteren vertrekt bij Almere City FC. Hij wordt assistent-trainer van hoofdcoach Ron Jans bij FC Cincinnati, dat uitkomt in de Amerikaanse profcompetitie Major League Soccer.

Dit betekent dat het beloftenelftal van Almere City FC halverwege de voorbereiding op zoek moet naar een nieuwe hoofdtrainer.


Jong Almere City komt komend seizoen uit in de Derde Divisie, nadat het afgelopen seizoen degradeerde uit de Tweede Divisie. FC Cincinnati zal de komst van het Nederlandse duo vermoedelijk dit weekeinde bekend gaan maken.


Ivar van Dinteren was sinds 2017 trainer van Jong Almere City FC. In mei 2018 promoveerde hij met Jong Almere naar de Tweede Divisie. Vorig seizoen combineerde hij deze functie met het assistent-trainerschap bij het eerste elftal.Onze Ambassadeurs