Hockeyheren verliezen van koploper Bloemendaal

De heren van De Almeerse Hockey Club hebben zondag in de Hoofdklasse de eerste wedstrijd na de winterstop verloren. De ploeg van trainer Pasha Gademan verloor op bezoek bij koploper Bloemendaal met 2-1.

Bloemendaal kwam na 32 minuten op voorsprong door een treffer van Sander 't Hart. In de tweede helft verdubbelde Yannick van der Drift de voorsprong van de thuisploeg. Jonas de Geus gaf de Almeerders weer wat hoop door de aansluitingstreffer te scoren. Maar meer zat er voor De Almeerse Hockey Club niet in.

De concurrentie pakte wel punten. SCHC won met 2-0 van Klein Zwitserland. Hekkensluiter Tilburg pakte een punt tegen Den Bosch. De Almeerders zijn nu samen met Tilburg hekkensluiter in de Hoofdklasse.