Vechtsport beoefenen vanaf 4 jaar onder deskundige begeleiding

Vechtsport beoefenen bij de sportclub voor iedereen! Vechtsporten-Vechtkunsten-Zelfverdediging-Conditietraining.

Actief sporten met plezier bij trainingscenter De Sportclub in Almere Stad.

Onlangs  is deze sportaccommodatie verbouwd en helemaal Corona-veilig gemaakt. Wij hebben verse lucht van buitenaf, houden ons aan de regels en onze trainingszaal is verdubbeld qua ruimte.Vanaf maandag 31 augustus t/m zaterdag 5 september hebben wij een GRATIS proefweek. Je mag alles proberen wat je leuk lijkt en je bent tot helemaal niets verplicht. Dus: als je het leuk vindt word je lid voor een mooi tarief en als je het toch niets vindt, houdt het op. Maar kom het in ieder geval wel proberen. 

Voor meer informatie bel je 0627012769.

Onze Ambassadeurs