AlmereGym opent in Almere

Geschreven door Redactie

Fitness club AlmereGym heeft de deuren geopend aan het Schipperplein 2 in Almere Centrum. ''Of je nu 18 of 88 bent, beginnend of gevorderd, bij ons kan iedereen terecht om te werken aan zijn of haar persoonlijke doelen'', vertellen eigenaren Mo Ketabi en Robin Leenders. 

Beide mannen zijn ervaren ondernemers in de fitnessbranche. Gezondheid en duurzaamheid staan centraal. ''Daar is ook bij AlmereGym veel aandacht voor. Wij willen mensen stimuleren om gezond te blijven en tegelijkertijd iets bijdragen aan het milieu'', aldus Leenders. ''Onze hightech apparaten werken bijvoorbeeld voor het grootste deel op accu's in plaats van stroom. 

Fitness en groepslessen en Wellness 


In het centrum van Almere Stad, waar acteur Rolf Leenders in 1995 baanbrekend van start ging met zijn Fitness Club Almere, slaan zijn zoon Robin en toenmalige fitnessinstructeur Mo Ketabi nu de handen ineen.  
''Wij zijn daar destijds allebei onze loopbaan in de fitnessbranche gestart. Nu willen wij samen iets terugdoen voor sportend Almere'', vertelt Robin. Aan het Schipperplein, op de locatie waar voorheen Fit For Free was gevestigd, openden zij hun nieuw ingerichte fitnessclub.  

''We hebben het pand volledig opnieuw ingericht en willen een sfeer creëren waar iedereen zich thuis voelt. Mensen kunnen hier terecht voor individuele fitness op onze hightech apparatuur, maar we bieden ook gratis groepslessen aan zoals yoga, zumba, bootcamp, pilates en meer.'' 

Laatste Nieuws - Ladies Gym Almere!!! 

Medio april opent er op de Klokkeluiderstraat 4, in de Passage, een sportschool speciaal en alleen voor vrouwen. Onze nieuwe Ladies Gym ziet er fantastisch uit, maar voelt ook heel erg goed. We hebben extra aandacht besteed aan onder andere de kleedkamers - veilig en schoon - alsmede aan de sociale omgeving om er zeker van te zijn dat je jezelf bij ons thuis voelt. Met de ruime openingstijden is dit een heerlijke plek om met vriendinnen te sporten, mee te doen aan een groepsles of lekker te relaxen in de sauna. Na het sporten staat er een heerlijke vers gemaakte smoothie klaar voor iedereen. Ervaar deze unieke beleving de eerste maand gratis! 

Mail voor meer informatie naar info@almeregym.nl