City FC zonder Van Vlerken en Luckassen tegen Telstar

Geschreven door Redactie

Almere City FC-trainer Michele Santoni kan vrijdagavond tijdens de uitwedstrijd tegen Telstar geen beroep doen op spits Kevin Luckassen en rechtsback Bram van Vlerken. 

Kevin Luckassen is geschorst vanwege zijn twee gele kaarten van vorige week tegen FC Dordrecht, terwijl Van Vlerken een kuitblessure opliep in dat duel.

Middenvelder Youri Loen keert terug van een schorsing van twee wedstrijden, maar is nog een twijfelgeval. Loen had de afgelopen twee weken last van een lichte knieblessure. Linksback Moustapha Seck traint weer volop mee na een buikspierblessure, maar start vermoedelijk nog niet in de basis. Verdediger Faris Hammouti is volledig hersteld van een enkelblessure en kan gewoon spelen tegen Telstar.

Santoni gewoon op de bank


Trainer Michele Santoni kreeg deze week vanwege zijn rode kaart tegen FC Dordrecht een voorwaardelijke straf van één wedstrijd schorsing opgelegd door de tuchtcommissie van de KNVB. De coach werd tegen FC Dordrecht weggestuurd vanwege commentaar op de leiding. De Italiaan mag dus tijdens de uitwedstrijd tegen Telstar gewoon plaatsnemen op de bank.

Telstar staat op de veertiende plaats van de Keuken Kampioen Divisie, terwijl Almere City FC momenteel zesde staat. De wedstrijd in Velsen Zuid begint vrijdagavond om 20.00 uur. 

Onze krant nog niet ontvangen?