Zomeractie juli/augustus 2019

Wil je kind kennismaken met karate, kickboksen, mma karate of vechtspelen? Dat kan! Trainingscenter de Sportclub geeft je kind de mogelijkheid om voor €10,- drie verschillende vechtsporten uit te proberen in de zomervakantie!

Deze actie is niet geldig tussen 15 juli en 11 augustus.

Waarom vechtsporten voor kinderen?

Met vechtsporten leert je kind respect voor zijn/haar tegenstander- en medestander en zijn eigen frustratie in bedwang te houden. Ook leert hij of zij dat ze situaties zelf onder controle heeft.

Kinderen kunnen bij vechtsporten goed hun energie kwijt terwijl ze tegelijkertijd leren te focussen. Is je kind onzeker dan is de sport heel geschikt om zelfvertrouwen en weerbaarheid op te bouwen. Zelfvertrouwen, respect, structuur en discipline zijn waarden die centraal staan in alle vechtsporten. Tijdens de trainingen wordt hier veel bij stil gestaan. En natuurlijk wordt je kind ook lekker fit.

Onder begeleiding van een professionele trainer lekker fit worden met vechtsporten en work-outs voor de lichamelijk conditie. 


Trainingscenter de Sportclub

Trainingscenter De Sportclub is een sportschool voor vechtsporten, conditietrainingen, massagetherapie, lichaamsgericht therapie en bedrijfssport.

Het trainingscenter De Sportclub is opgericht in 2000, onder de naam Shinbukai Dojo en gevestigd in Almere-Stad. De Shinbukai Dojo is reeds onderdeel geworden van Trainingscenter De Sportclub. 

Trainingscenter De Sportclub biedt diverse sportlessen vanaf 4 jaar.

Naast vechtsporten kun je bij ons:

  • je conditie trainen en overgewicht tegengaan met onze personal trainer;
  • zelfverdedigingstrainingen volgen;
  • weerbaarheidscursussen volgen;
  • stressklachten oplossen met massagetherapie;
  • gezonde leefstijlverandering onder begeleiding van een leefstijl coach;
  • wij zijn ook goed bereikbaar vanuit Almere Haven en Almere Buiten.

Meer informatie

Bel voor meer informatie naar 06-27012769. Wil je gelijk je kind opgeven voor een gratis proefles? Dit kan ook via het aangegeven telefoonnummer.