Schrijf je in voor de Voetbal Driedaagse!

Geschreven door Redactie

Almere City FC organiseert deze zomer een spectaculaire Voetbal Driedaagse voor verschillende leeftijdsgroepen. In en rond het Yanmar Stadion worden talentvolle spelers drie dagen lang op speciale wijze vermaakt. In de eerste week (woensdag 5 augustus t/m vrijdag 7 augustus) zijn kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar welkom. In de tweede week (woensdag 12 augustus t/m vrijdag 14 augustus) is het de beurt aan jeugd van 13 t/m 18 jaar.

Woensdag 5 en 12 augustus

Op woensdag krijg je eerst een rondleiding door het totaal vernieuwde Yanmar Stadion en zie je de plekken waar normaliter alleen de spelers en staf komen. Na verschillende sport en spelactiviteiten en een gezamenlijke lunch (inclusief persconferentie!), wordt een bezoek gebracht aan De Voetbalfabriek. In deze indoor voetbalhal speel je spellen als voetbaltennis, teqbal en voetgolf! Het vervoer ernaartoe gaat met de officiële spelersbus van Almere City FC!

Donderdag 6 en 13 augustus

De donderdag start met een innovatietraining onder leiding van Brouwer Sports, waarna je de training van het eerste elftal van Almere City FC live kunt bekijken. Uiteraard is er na afloop de mogelijkheid om op handtekeningenjacht te gaan. Na een gezamenlijke lunch (inclusief gastspreker) brengen we een bezoek aan Squash Almere. In de middag kun je je hier wagen aan voetsquash!

Vrijdag 7 en 14 augustus

Op de afsluitende vrijdag train je in de ochtend als een echte prof! Deze oefensessie wordt geleid door de jeugdtrainers van Almere City FC. Na een gezamenlijke lunch (inclusief bezoek van Ally de Aap) brengen we een bezoek aan Jumping Jack. Het vervoer gaat met de officiële spelersbus van Almere City FC. Bij Jumping Jack leef je je uit op trampolines!

Kom jij een dag langs om te genieten van de spectaculaire activiteiten of ga je voor de volle driedaagse?! In het laatste geval krijgen de deelnemende kinderen nog een presentje van Almere City FC. De kosten van de Voetbaldriedaagse bedragen € 45,01 per dag. Voor meer informatie over het tijdschema en om je in te schrijven klik je hier.

Let op: Het betreft hier een Voetbal Driedaagse en geen kamp. Kinderen die deelnemen aan het volledige programma slapen ‘s avonds gewoon thuis.

Onze Ambassadeurs