Belangrijke informatie voor seizoenkaarthouders: Kies je wedstrijd!

Geschreven door Redactie

De competitiestart is in aantocht. Aanstaande zondag (20.00 uur) trapt de ploeg van hoofdtrainer Ole Tobiasen het seizoen 2020/2021 in eigen huis af tegen MVV Maastricht.

Een voetbaljaargang die er door de coronasituatie anders uitziet dan normaal. In dit artikel lees je de belangrijkste informatie voor onze seizoenkaarthouders.

Beperkt publiek

Almere City FC heeft dit seizoen records gevestigd met de seizoenkaartverkoop. Meer dan 2.900 supporters op de publiekstribune verzekerden zich van een jaarabonnement voor € 45,01. Deze prijs is bewust laag gehouden, omdat we niet weten wat de toekomst ons brengt. Momenteel is het zo dat wij volgens de RIVM-maatregelen beperkt publiek toe kunnen laten per wedstrijd. Dit betekent dat iedereen de eerste seizoenhelft enkele wedstrijden live kan bijwonen.

Kies jouw favoriete wedstrijd

Om te kunnen genieten van de wedstrijd die jouw voorkeur heeft, vragen wij je om een keuze te maken uit de eerste drie thuiswedstrijden van Almere City FC dit seizoen. De binnengekomen aanvragen worden verzameld en vervolgens in behandeling genomen, om iedereen evenveel kans te geven op een plek. De eerste drie thuisduels op een rij:

Zondag 30 augustus, 20.00 uur: Almere City FC – MVV Maastricht (reeds uitverkocht)

Dinsdag 15 september, 18.45 uur: Almere City FC – TOP Oss

Vrijdag 25 september, 18.45 uur: Almere City FC – Helmond Sport

Het openingsduel van het seizoen is bijzonder geliefd bij onze supporters en reeds uitverkocht. Fans die voor deze wedstrijd zijn ingeloot, ontvangen hier zo spoedig mogelijk bericht over. Seizoenkaarthouders hebben nog tot vrijdag 28 augustus om zich aan te melden voor één van de andere twee duels. Let op: Ook voor het duel met Helmond Sport zijn al veel aanvragen binnengekomen.

Ingeloot?

Wij proberen onze seizoenkaarthouders zo spoedig mogelijk te laten weten of zij zijn ingeloot voor de wedstrijd van hun voorkeur. Je krijgt dit sowieso in de week voor de wedstrijd te horen. De kaarten worden daarna per mail verstuurd.

Toesturen seizoenkaart

Je seizoenkaart zelf heb je voorlopig nog niet nodig. Seizoenkaarthouders krijgen zodoende voorlopig nog geen fysieke seizoenkaart toegestuurd. Zodra hier meer informatie over bekend is, publiceren wij dit op onze website.

Geef nu je voorkeur door!

Bij het aangeven van je voorkeurswedstrijd is het belangrijk om je relatienummer bij de hand te hebben en om door te geven of je met meerdere personen naar de wedstrijd wilt. Wij proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden. Kom je met een groep, dan hoeft maar één persoon uit de groep de voorkeur door te geven. (Het kan door de corona-situatie voorkomen dat je niet in de buurt zit van de plek die op je seizoenkaart staat)



Onze Ambassadeurs