Jong Almere City FC wil vier op een rij

Geschreven door Redactie

Jong Almere City FC speelt vandaag om 15:00 thuis tegen VV Goes. De ploeg van Florian Wolf begint met een goed gevoel aan het duel met de Zeelanders. De beloften van City wonnen de laatste drie duels op rij en kunnen nu voor het eerst dit seizoen vier opeennvolgende wedstrijden achter elkaar winnen.

Jong Almere City FC heeft de weg omhoog gevonden in de strijd om promotie naar de Tweede Divisie. Na een moeizame fase gaat het de Flevolanders weer voor de wind. Na overwinningen op HSV Hoek, VVSB en ONS Sneek staat de ploeg van Florian Wolf op een zevende positie.

Tegenstander VV Goes zit ook in een goede flow. Van de laatste vijf wedstrijden werden er vier gewonnen. Afgelopen weekend wisten zij met 1-0 te winnen van DOVO. Daardoor staat de ploeg van trainer Daan Eikenhout op de dertiende positie.

Eerdere wedstrijd

VV Goes en Jong Almere City FC kwamen elkaar al eens tegen in het najaar van dit seizoen. Toen wonnen de Flevolanders met 0-3 van de Zeelanders. Doelpunten werden toen verzorgd door Samuel Brobbey, Mees Kaandorp en Meghon Valpoort.Onze krant nog niet ontvangen?