Robert Molenaar nieuwe trainer Almere City FC

Geschreven door Redactie

Robert Molenaar is de nieuwe trainer van Almere City FC. Hij is de opvolger van ad-interim coach Ole Tobiasen, die na het ontslag van Michele Santoni (maart 2019) de eindverantwoordelijke was in de laatste maanden van het seizoen 2018-2019.


Het wordt voor Molenaar zijn derde club als hoofdcoach in het betaald voetbal. Eerder was hij trainer van FC Volendam en Roda JC. Bij Roda werd hij in maart ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten bij de Limburgse club.  


In het verleden was Molenaar als speler actief bij FC Volendam, het Engelse Leeds United en Bradford City en RBC Roosendaal. Hij begint met Almere City FC op maandag 1 juli aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. 


Ole Tobiasen zal de assistent worden van Molenaar, Ivar van Dinteren zal het beloftenelftal gaan leiden.

Onze Ambassadeurs