4e zege op rij voor Almere City FC

Geschreven door Redactie

Almere City FC heeft vrijdagavond haar vierde wedstrijd op rij gewonnen in de Keuken Kampioen Divisie. In Utrecht was de ploeg van ad-interim trainer Ole Tobiasen met 0-2 te sterk voor hekkensluiter Jong FC Utrecht. Door de zege gaan de Almeerders nu alleen aan kop in de stand om de 4e en laatste periode.

Bij rust was het nog 0-0 op sportpark Zoudenbalch. In de eerste helft was Jong Utrecht in de openingsfase dicht bij de openingsgoal na een vrije schietkans voor Lehaire. Almere City Fc spits Stijn Meijer was na een half uur spelen ook dicht bij een treffer: hij kopte op de onderkant van de lat na een corner van Youri Loen.

In de tweede helft begon Almere City goed en had Jong Utrecht geluk: James Efmorfidis schoot op de binnenkant van de paal. Even later was het wel raak: Efmorfidis mocht na een combinatie met Meijer simpel de 0-1 binnenschieten langs doelman Thijmen Nijhuis. Hoefdraad kopte vervolgens op de paal na een uur spelen. In de 90ste minuut zorgde Alhaft voor een fraai slotakkoord: hij schoot de bal van de rand van de zestien snoeihard in de kruising.

Onze Ambassadeurs