Online Supporterscafé met Tim Receveur en John Bes

Geschreven door Redactie

Het online voetbalcafé van Almere City FC opent vrijdagavond met algemeen directeur John Bes. Hij zal de kijkers de laatste update geven over de stand van zaken met betrekking tot de competitie. Daarnaast schuift aanvoerder Tim Receveur aan. Almere City FC medewerker Patrick Posthuma en directievoorzitter Ferry Huurman van de Rabobank praten de kijkers verder bij over de maatschappelijke initiatieven van City tijdens, maar zeker ook buiten de crisistijd.  

Als het decor van het Online Supporterscafé is dit keer dan ook voor het Almeerse kantoor van de Rabobank gekozen. Businessclubpartner Pixelthis zorgt er weer voor dat alles vlekkeloos richting de huiskamers wordt gestuurd. 

Het uitgangspunt van het online voetbalcafé is een gezellige informatieve avond, waarbij jullie ook onderling kunnen chatten. Vragen aan de gasten kun je stellen via social media. Zo is het vanaf nu al mogelijk om via Twitter je vragen aan één van beide gasten te richten. Dit kan met de hashtag #supporterscafe. 

In het Online Supporterscafé krijg je daarnaast te zien hoe de hoeken van het stadion dicht worden gebouwd en laten we kort al wat beelden zien van het Beat Me Toernooi in De Voetbalfabriek. Ook stelt het nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen Jurgen Seegers zich voor in een interview. 

De uitzending begint om 19.00 uur. Het online supporterscafé vind je via deze link! Na afloop is er een speciale retrowedstrijd uit het recente verleden van de club.

Onze Ambassadeurs